کنتور برق

کنتور دیجیتال سه فاز افزار ازما

کنتور دیجیتال سه فاز افزار ازما

کنتور برق فرعی اکتیو سه فاز آنالوگ کنتور سازی ایران

کنتور برق فرعی اکتیو سه فاز آنالوگ کنتور سازی ایران

کنتور دیجیتال تک فاز توس

کنتور دیجیتال تک فاز توس

کنتور دیجیتال سه فاز توس مدل MTF301

کنتور دیجیتال سه فاز توس مدل MTF301

کنتور برق فرعی تکفاز آنالوگ

کنتور برق فرعی تکفاز آنالوگ

احتمالا همه شما کنتور برق را دیده باشید چون در قسمت ورودی تمام ساختمان‌ها نصب می‌شود و یا تابحال برای خرید کنتور برق اقدام کرده باشد. میزان انرژی الکتریکی یا همان جریان برقی که به خانه‌ها وارد می‌شود را به خوبی اندازه گیری می‌کند. تولید کنتورهای برقی به صورت تک فاز یا سه فاز است که مدل تک فاز را برای برق تک فاز شهری و مدل سه فاز را برای اندازه گیری جریان سه فاز استفاد می‌کنند.

میزان برقی که در هر ساختمان مصرف می‌شود توسط این وسیله اندازه گیری شده و بر حسب کیلو وات ساعت خواهد بود. این میزان برق با اعدادی روی صفحه نمایش کنتور نمایش داده می‌شوند و اداره برق با ثبت آن و محاسباتی که انجام می‌دهد هزینه نهایی را به مشترکین خود اعلام می‌کند. در نهایت هم بایستی آن هزینه پرداخت شود که بتوانید از جریان برق به خوبی استفاده کنید.

کنتورهای برق قدیمی بر اساس نیروی مغناطیسی کار می‌کردند یعنی زمانی که جریان برق از سیم پیچ عبور کند میدانی مغناطیسی اطراف آن ایجاد می‌شود. جهت و شدت این میدان هم به جریان عبوری از سیم پیچ وابسته خواهد بود. کنتور به این طریق میزان انرژی مصرف شده را اندازه گیری می‌کند. اما در مقابل کنتورهای دیجیتال و جدیدی که تولید می‌شوند با استفاده از ترانسفورماتور جریان یا همان CT جریان و مدارات الکتریکی را اندازه گیری می‌کنند.

این وسیله از جمله اصلی‌ترین تجهیزات الکتریکی هر ساختمان است که توسط اداره برق به مشترکین ارائه می‌شود و در حال حاضر تمام ساختمان‌های جدید از نوع کنتورهای دیجیتال استفاده می‌کنند.

در واقع کابل برق از اداره‌ها تا تیرهای برق و در نهایت هم توسط این کنتورها وارد ساختمان‌ها می‌شود. پس از طی این فرآیند هر مشترک یا واحد ساختمانی می‌تواند که از جریان برق استفاده کند. به هر اندازه‌ای که محاسبات کنتور دقیق‌تر باشد حقیقتا مشترکین هم پرداخت منصفانه‌تری خواهند داشت.

انواع کنتور برق

تماس با فروشگاه الکترو جزایری

کاربرد کنتور برق

همان گونه که قبل‌تر اشاره کردیم کنتورهای برق بر اساس نیروی الکترومغناطیسی عمل می‌کنند و کاربرد اصلی آن‌ها محاسبه انرژی الکتریکی مصرف شده خواهد بود و یا این که همان برق مصرف شده توسط کاربران مناطق مختلف (کاربران تجاری، خانگی و صنعتی) را اندازه گیری می‌کند. به هر اندازه‌ای که مقدار جریان اندازه گیری شده دقیق‌تر باشد افراد می‌توانند حق پرداخت منصفانه‌تری را دارند. مزیت دیگر اندازه گیری دقیق این است که کارشناسان هم با تصمیمات و محاسبات بهتری روبه‌رو می‌شوند.

کنتور‌برق انرژی الکتریکی اندازه گیری شده را به صورت کیلو وات ژول نشان می‌دهد، حال این مقدار در کنتور‌های مکانیکی و دیجیتالی متفاوت نیست اما اندازه گیری توسط کنتورهای دیجیتالی دقیق‌تر انجام می‌شود. می‌توانید کنتورهای برق را در ساختمان‌های مختلف تجاری، مسکونی، اداری و… در تعداد واحدهای مختلف مورد استفاده قرار دهید. در این صورت است که مقدار جریان اندازه گیری شده دقیق محاسبه می‌شود و پول یا هزینه پرداختی هم به همان اندازه منصفانه پرداخت می‌شود.

انواع کنتور برق

کنتور برق Electricity Meter وسیله‌ای الکتریکی است که قادر است؛ مقدار انرژی الکتریکی مصرفی را محاسبه و بر حسب واحد کیلووات ساعت یا ژول نشان دهد. البته کنتورهایی هم هستند که میزان مصرف برق را بر حسب واحد مگاژول نشان می‌دهند. لازم به ذکر است که کنتورهای مورد استفاده در مصارف خانگی؛ شامل دو مدل تک‌فاز و سه فاز هستند که در دسته‌بندی انواع کنتور برق به نوع اکتیو نیز معروف گشته‌اند. ولی در مصارف صنعتی از کنتورهای راکتیو و کنتورهای دو تعرفه بهره گرفته می‌شود. در یک تقسیم‌بندی دیگر کنتورها به انواع کنتورهای مکانیکی و دیجیتالی طبقه‌بندی می‌شوند که منظور از کنتورهای مکانیکی در این نوع تقسیم‌بندی؛ همان کنتورهای معمولی است.

کنتور برق آنالوگ (مکانیکی)

کنتور برق آنالوگ (مکانیکی) دارای سه نوع مختلف است؛ که در ذیل مقاله به معرفی هر کدام از این انواع به اختصار می‌پردازیم:

تک فاز مکانیکی

این دسته از کنتورهای برقی قادر هستند که با ولتاژ ۲۲۰ ولت کار کنند و از نظر جریان اسمی دارای انواع کنتورهای ۵ آمپر، ۱۵ آمپر و ۲۵ آمپر هستند.

سه فاز غیر دیماندی (عادی)

این مدل از کنتورها با ولتاژ ۳۸۰/۲۲۰ قادر به کار کردن هستند و به لحاظ جریان اسمی دارای انواع کنتورهای (۴۰.۱۰ آمپر و (۱۰۰.۲۵ آمپر هستند.

سه فاز دیماندی

این دسته از کنتورهای برقی مکانیکی؛ با ولتاژ ۳۸۰/۲۲۰ ولت و ۱۰۰/۱۰۰ ولت قادر به کار کردن هستند و آمپراژ ۵ آمپر دارند.

نحوه کار کنتور برق آنالوگ

کنتورهای برق مکانیکی یا آنالوگ در واقع همان کنتورهای قدیمی هستند که از دو سیم پیچ رسانا تشکیل شده‌اند که ایجاد کننده یک میدان مغناطیسی است. در واقع یکی از این سیم پیچ‌ها تحت تاثیر ولتاژ عبوری از هادی و دیگری تحت تاثیر جریان عبوری از هادی است. میدان‌های مغناطیسی ایجاد شده ناشی از برهم کنش این سیم پیچ‌ها؛ قادر است یک دیسک آلومینیومی نازک را با سرعتی متناسب با مقدار برق مصرفی بچرخاند. با چرخش این دیسک؛ صفحه‌هایی به حرکت در می‌آیند که کل برق مصرف شده را بر حسب واحد کیلو وات ساعت نشان می‌دهند. بر این اساس مامور برق با بازدید و ضبط داده‌های جاری کنتور برق؛ قادر به محاسبه میزان مصرف و هزینه برق مصرفی مشترک مورد نظر است.

کنتور برق دیجیتالی
کنتور برق آنالوگ

کنتورهای دیجیتالی

کنتور برق دیجیتالی هم دارای چندین نوع مختلف است که در ذیل به معرفی هر کدام از این انواع؛ به اختصار می‌پردازیم:

کنتورهای دیجیتالی تکفاز

این نوع از کنتورهای برقی دیجیتالی با ولتاژ ۳۲۰/۲۲۰ ولت کار می‌کنند و با توجه به نوع کنتور و یا شرکت سازنده خود دارای جریان اسمی معادل ۱۰۰-۵ آمپر هستند و نحوه کارکرد آن‌ها به صورت پالسی است.

کنتورهای دیجیتالی سه فاز

این دسته از کنتورهای دیجیتالی؛ دارای قابلیت سنجش انرژی مصرفی اکتیو و راکتیو به صورت هشت تعرفه را در حالت همزمان دارا هستند و خود دارای انواع عادی یا غیر دیماندی و دیماندی هستند و قادر هستند که مانند مدل‌های تک‌فاز به صورت پالسی کار کنند.

کنتورهای غیر دیماندی (عادی) سه فاز

این نوع از کنتورهای دیجیتالی هم به صورت پالسی کار می‌کنند؛ از ویژگی‌های آن‌ها می‌توان به ولتاژ ۳*۴۰۰/۲۳۰ ولت و جریان اسمی معادل ۱۰۰-۲ آمپر در آن‌ها اشاره کرد؛ که البته میزان این جریانی اسمی بر اساس شرکت سازنده و نوع برند آن‌ها متفاوت است. ضمنا قابلیت نصب در این دسته از کنتورهای برقی به صورت مستقیم و با استفاده از ترانس جریان است.

کنتورهای دیماندی سه فاز

این دسته از کنتورهای دیجیتالی قادر هستند که با ولتاژ ۳*۴۰۰/۲۳۰ و جریان ۱۰-۱ آمپر کار کنند؛ البته باز هم میزان جریان اسمی آن‌ها با توجه به برند و شرکت سازنده آن‌ها تعیین می‌گردد. قابلیت نصب آن‌ها به صورت CT, PT بوده و بسته به میزان ولتاژ به صورت اولیه یا ثانویه نصب می‌شوند و کارکرد آن‌ها نیز به صورت پالسی است.

نحوه کار کنتور برق دیجیتالی

امروزه با توجه به پیشرفت فناوری و با توجه به معایبی که کنتورهای آنالوگ و قدیمی‌تر داشتند؛ از جمه دقت و امنیت پایین و همین‌طور تک تعرفه بودن؛ از کنتورهای دیجیتالی استفاده می‌شود. این کنتورها به صورت هوشمند و اتوماتیک با استفاده از هوش مصنوعی قادر هستند؛ جمع‌آوری دیتا و خواندن آن‌را انجام دهند و به دلیل داشتن کیفیت و مشخصه‌های به روزتر جایگزین کنتورهای مکانیکی شدند. اساس کار این کنترل‌ها بر خلاف انواع مکانیکی که بر پایه نمودار و صفحه گردنده قرار داشت؛ بر اساس مدار الکتریکی است. این دسته از کنتورهای امروزی با استفاده از یک صفحه نمایش؛ تمامی اطلاعات مورد نیاز را به سهولت نمایش می‌دهند. بر این اساس می‌توان گفت که کنتور برق دیجیتالی محصولی کاملا هوشمند و خودکار است.

خرید کنتور برق

همان طور که می دانید کنتور برق از اصلی ترین تجهیزات الکترونیکی به حساب می آید که در هر خانه و یا کارگاهی برای انواع مصارف چه برق تکفاز یا سه فاز استفاده می شود.با استفاده از کنتور به هزینه توان مصرفی که باید پرداخت کنید پی می بردید به همین جهت انتخاب مناسب برای خرید اینترنتی کنتور‌برق نوع کنتور تاثیر به سزایی در هزینه تمام شده شما خواهد داشت.انواع کنتور شامل مکانیکی ، دیجیتال ، خانگی ، صنعتی ، تک فاز ، سه فاز و… می باشد که این محصولات بر اساس محل و مکان مورد استفاده به انواع مختلفی تقسیم می شوند و روش محاسبه هر کدام با دیگری تفاوت دارد.به طور مثال در مصارف خانگی بیشتر از کنتور های تک فاز و مصارف صنعتی ، کنتور سه فاز استفاده می شود.

در نتیجه این موارد قبل از خرید کنتور برق می بایست با کارشناسان و متخصصان این حوزه مشورت کنید و مناسب ترین کنتور را با توجه به محل مورد نیاز خود انتخاب کنید تا هم در هزینه محاسباتی صرفه جویی شود و هم از خطراتی احتمالی مربوط به برق جلوگیری شود.همان طور که گفته شد کنتور‌برق دارای انواع مختلفی می باشد و باید بر اساس مکان و نیاز خود آن ها را خریداری کنید.پس از انتخاب کنتور مناسب خود می بایست بین ویژگی هایی که هر مدل از کنتور ها دارا می باشند انتخابی انجام دهید که هر کدام از آنها بر قیمت کنتور برق تاثیر گذار می باشند.

به طور مثال ویژگی هایی چون مقاومت در برابر نوسانات و جریان های شوکی ، کنتور بدون محدودیت طول عمر برای تعویض قطعات ، مقاوم در برابر تغییرات دمایی و تشعشعات رادیویی ، قرائت آسان و آنی مقدار مصرف برق ، قابل نصب در شرایط آب و هوایی مختلف ، قابلیت عرضه در رنج های مختلف ولتاژی و جریانی و … نوعی از ویژگی های مهم و تاثیر گذار در قیمت کنتور برق می باشند که صرفا نیاز شما تایین کننده مدل و قیمت کنتور برق قدیمی می باشد.

قیمت کنتور برق

 

فروشگاه الکترو جزایری عرضه کننده انواع کنتور برق دیجیتال و کنتور برق آنالوگ می‌باشد.

☎️ با یک مشاوره رایگان بهترین را انتخاب کنید! ☎️

02133903256

    02133530824    

   09127027355   

 

کنتور برق خانگی

کنتور برق خانگی که برای ساختمان‌ها تولید می‌شوند به دو صورت تک فاز و سه فاز هستند. این مدل کنتورها در دسته‌بندی به کنتورهای اکتیو معروف هستند. معمولا برای مصارف خانگی از کنتورهای تک فاز استفاده می‌شود اما گاهی اوقات برق‌های سه فاز به یک ساختمان کشیده می‌شوند که در این صورت از سه سیم فاز و یک عدد سیم نول استفاده می‌شود که به آن‌ها سه فاز می‌گویند که برای خرید کنتور برق خانگی می توانید به فروشگاه ما سر بزنید . توجه کنید که برای مصارف خانگی از برق سه فاز استفاده نمی‌شود مگر این که صاحب خانه به ترجیح دهد از برق سه فاز به همراه کنتور سه فاز استفاده کند.

گفتنی است که ولتاژ در نظر گرفته شده برای برای یک سیم فاز و یک سیم نول 230 ولت است و اختلاف ولتاژ یک سیم فاز با فاز دیگری حدود 380 ولت است. در حقیقت مصرف کننده‌هایی که در برق 380 ولت تغذیه می‌شوند برای برق صنعتی است.

پس برای راه اندازی کردن یک کنتور خانگی به سه فاز احتیاج است و در کنار آن از یک نول هم باید استفاده شود. در کنتورهای خانگی سیم‌های فاز و نول از خود کنتور عبور داده می‌شوند چرا که ابعاد سیم مناسب است و بزرگ نیستند.

کنتور برق دسته دوم

استفاده از کنتور برق به منظور تعیین میزان توان مصرفی دستگاهی خاص و یا مجموعه‌ای از مصرف کننده‌ها، ضروری است. هر چند برای اتصال برق و صدور قبض برق، کنتور هر واحد مسکونی یا تجاری باید توسط اداره برق نصب گردد؛ اما برخی از افراد برای مقاصد خاص نظیر محاسبه‌ی میزان توان مصرفی چند دستگاه به طور دقیق، نیاز به نصب کنتور مجزا در سیستم برق‌رسانی به این مصرف کننده‌ها هستند. خرید کنتور برق دسته دوم، برای این افراد می‌تواند گزینه‌ای معقول و ارزان باشد. در واقع نصب این کنتورهای برق، پس از کنتور اصلی صورت می‌گیرد و نیازی به کسب مجور و تاییدیه از جانب اداره برق را ندارد.
کنتورهای برق در انواع سه فاز و تک فاز و با محدوده‌ی شدت جریان محدود و مشخص کار می‌کنند. همچنین مکانیکی و یا دیجیتالی بودن کنتور نیز مورد توجه است. حال در نظر بگیرید که واحدهای صنعتی به‌منظور محاسبه دقیق هزینه‌ها، قرار است مصرف دقیق و هزینه‌ی برق مصرفی دستگاهی خاص را محاسبه کنند، تنها راه دقیق محاسبه‌ی این هزینه، استفاده از کنتور به صورت مجزا برای این دستگاه است تا بتوان میزان کیلو وات ساعت آن را در زمان مشخص اندازه‌گیری کرد. در واقع از آنجایی‌که وات مترها صرفا توان لحظه‌ای را محاسبه می‌کنند، برای محاسبه‌ی برق مصرفی در یک بازه‌ی زمانی خاص مثلا یک ماه، باید زمان‌های آماده به کار دستگاه نیز مشخص باشند و همچنین توان مصرفی دستگاه نیز عدد ثابتی باشد تا بتوان از این طریق محاسبه کرد که کار سختی است. اما با استفاده از کنتورهای مجزا، به سادگی می‌توان برق دستگاه‌ها را تحت کنترل داشت.

کنتور برق فرعی

تمام کنتورهای ذکر شده به همراه کنتورهای مکانیکی، صنعتی، تک فاز و سه فاز در زیر مجموعه کنتورهای فرعی هستند. در همه سیستم‌های برقی من جمله این کنتورها برای محاسبه میزان مصرف انرژی از واحد کیلو وات بر ساعت استفاده می‌شود. گفتنی است که این کنتورها با توجه به مکانی که استفاده می‌شوند به مدل‌های مختلفی تقسیم می‌شوند و روش محاسبه هر کدام از آن‌ها با دیگری متفاوت خواهد بود. کنتورهای فرعی برق هر کدام به نوبه خود از قیمت، مشخصات فنی، ویژگی‌های ظاهری، برند و… با هم متفاوت هستند.

نحوه محاسبه تعرفه برق

در کشور ما انواع کنتور برق را بر اساس سه تعرفه تنظیم کرده‌اند و در سه زمان کم باری، میان باری و اوج باری به محاسبه میزان برق مصرفی مشتریان برق می‌پردازند. این کنتورهای برق به صورت دیجیتال و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته؛ قادر هستند هزینه برق را بر اساس کیلو وات ساعت برق مصرف شده در سه زمان کم باری، میان باری و اوج باری محاسبه نمایند؛ که در ادامه مقاله به صورت مختصر به توضیح هر کدام از این شرایط زمانی می‌پردازیم:

۱- کم باری:

این اصطلاح برای زمانی به کار برده می‌شود که جریان برق در شبکه سراسری بایستی در حداقل مصرف خود باشد و اغلب به مشترکین هم توصیه می‌شود؛ در این زمان‌ها از به کارگیری وسایل پرمصرف برقی اجتناب کنند. این زمان در فصول تابستان و گرم سال بین ساعت ۱۲ نیمه شب تا ۸ صبح و در فصول سرد بین ساعت‌های ۹ شب تا ۵ صبح است.
۲- میان باری:

زمان‌هایی که مصرف برق در شبکه سراسری به لحاظ تولید و مصرف سر به سر است. این زمان در ایام تابستان بین ساعات ۸ صبح تا ۲۰ شب و در فصول سرد سال بین ساعات ۵ صبح تا ۵ عصر است.
۳- اوج باری:

مربوط به زمان‌هایی است که در شبانه روز؛ میزان مصرف برق به حداکثر میزان یا به اوج مصرف خود رسیده است. در فصول گرم سال این زمان بین ساعت ۸ تا ۱۲ شب و در فصول سرد سال از ساعت ۵ عصر تا ۹ شب است.

الکترو جزایری نمایندگی فروش انواع کنتور با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت

 

تشخیص کنتور برق واحد

گاهی اوقات بروز مشکلات ناگهانی برق و قطع شدن فیوز برق واحد، ایجاب می‌کند تا به کنتور برق مربوط به واحد خود مراجعه کرده و اقدام به وصل کردن فیوز و یا حتی رفع مشکل احتمالی کنتور نماییم. اما اگر به تازگی به ساختمان جدیدی نقل مکان کرده باشید و یا تا به حال به کنتور مراجعه نکرده باشید، احتمالا در میان تعدد کنتورها، نتوانید متوجه شوید که کدام کنتور مربوط به واحد شما هست.
یک راه حل ساده برای تشخیص کنتور برق واحد این است که فیوزهای داخلی ساختمان و درون جعبه فیوز واحد خود را قطع کنید تا هیچ‌گونه مصرف برقی نداشته باشید؛ سپس به کنتورها نگاه کنید و در صورت قدیمی و آنالوگ بودن کنتورها، ببینید که غلطک کدام کنتور نمی‌چرخد، این موضوع به این معناست که کنتوری که نمی‌چرخد و مصرفی ندارد، کنتور شما هست. در کنتورهای دیجیتالی نیز باید به جای چرخش اهرم، به تغییر اعداد دقت کنید.
حال اگر واحدی در ساختمان وجود دارد که خالی بوده و هیچ مصرفی ندارد، در ابتدا باید کنتور این واحد را مشخص کرده و سپس برق واحدتان را قطع کنید تا بتوانید کنتور واحد خود را تشخیص دهید. با این تفاسیر می‌توانید به سادگی کنتور برق واحد خود را بدون تخصص و داشتن تجهیزات خاص، تشخیص دهید.

خرید کنتور برق

روش خواندن کنتور برق

کنتورخوانی در کنتور دیجیتالی به این صورت است که در مرحله اول بایستی دکمه قرائت زده شود و در مرحله دوم میزان برق مصرفی در نمایشگر و در قسمتی که با کارت قرمز مشخص شده، نمایان گردد. هر بار فشار دادن دکمه قرائت سبب می‌شود که اطلاعاتی مانند نرخ اوج بار، میان بار و کم‌بار نشان داده شود. یک مثال برای قرائت کنتور کد ۱.۸.۲ است که در آن میزان بار مصرفی ۳۳۶۴ است و باید به‌دفعات دکمه قرائت فشار داده شود تا تعرفه‌های بعدی نمایش داده شوند.

کشورهای پیشرفته برای صدور قبض خود از فناوری‌های پیشرفته‌تری استفاده می‌کنند و روش کنتورخوانی مرسوم در ایران، در آن کشورها از بین رفته است. ارز الکتریکی در این کشورها متداول شده است و زمانی که میزان بار مصرفی محاسبه می‌شود به شرکت نیروی برق ارسال خواهد شد. سپس این کنتورهای به‌صورت خودکار نرخ مصرفی انرژی را ارسال کرده و شرکت‌های توزیع برق به‌صورت اتوماتیک قبض را از حساب مشتری کسر می‌کنند. اگر حساب مشتری موجودی نداشته باشد و قبض برق کسر نشود، مصرف‌کننده چندین بار اخطار دریافت می‌کند تا درنهایت یا بدهی خود را پرداخت کند یا شرکت برق، جریان الکتریکی خانه وی را قطع نماید. 

اعدادی که در کنتور برق وجود دارند در مبلغ قبض صادرشده تأثیر بسزایی دارند. این تأثیر به‌گونه‌ای است که برای خواندن میزان برق مصرفی باید شماره‌ای که بر روی بدنه کنتور درج شده با کدی که در پیامک شرکت توانیر برای مشترک ارسال شده، مطابق باشد. نوع کنتورخوانی در کنتور برق‌های سه‌فاز و تک‌فاز تفاوتی ندارد؛ اما یک کارکرد خاص در آن‌ها موجود است که به‌موجب آن بار مصرفی محاسبه خواهد شد. در این روش نیازی نیست آخرین رقم سمت راست خوانده شود.

ماشین آلات کنتور برق

کنتور برق در یک تعریف ساده و فنی به ابزاری گفته می‌شود که مقدار مصرف برق شهروندان را اندازه‌گیری می‌کند و میزان آن را برحسب کیلووات بر ساعت به فرد نشان می‌دهد. عملکرد یک کنتوربرق به این صورت است که یک میدان الکترومغناطیسی را از سیم‌پیچ خود عبور می‌دهد و بر همین اساس میزان برق مصرفی را اندازه می‌گیرد. دلیل خرید کنتور برق‌ فرعی این است که بعد از کنتور برق مادر و اصلی قرار بگیرند تا داده‌های دقیق‌تری را ثبت کنند. شایان‌ذکر است که نصب چنین کنتوری به مجوز شرکت توانیر نیازی ندارد. در هنگام خرید کنتوربرق باید به این نکته دقت نمود که حتماً دارای توانایی اندازه‌گیری جریان نول باشد. از جمله مواردی که هنگام خرید کنتور برق می‌بایست به آنان توجه نمود، عبارت‌اند از:

📌 قابل نصب بودن در شرایط اقلیمی مختلف

📌 آستانه تحمل بالا در برابر شکستگی‌های مشهود و آسیب

📌 تعویض باتری بدون نیاز به بازکردن مدارهای داخلی

📌 عدم امکان بازشدن درب کنتور برای تقلب کردن یا اختلال در کارایی کنتور

📌 بازشدن درب قسمت‌های حالت باتری و ترمینال مداری در رجیستری‌های متعدد به همراه فراوانی تکرار و ثبت ۲۰ مورد آخر با زمان و تاریخ آن

📌 امکان ثبت وقایع و فراوانی آن‌ها و ثبت تاریخ و ساعت ارتباط با قطعی برق

📌 وضعیت باتری

📌 برنامه‌ریزی

کنتور برق دیجیتالی

کنتور برق Electricity Meter وسیله‌ای الکتریکی است که قادر است؛ مقدار انرژی الکتریکی مصرفی را محاسبه و بر حسب واحد کیلووات ساعت یا ژول نشان دهد. البته کنتورهایی هم هستند که میزان مصرف برق را بر حسب واحد مگاژول نشان می‌دهند. لازم به ذکر است که کنتورهای مورد استفاده در مصارف خانگی؛ شامل دو مدل تک‌ فاز و سه فاز هستند که در دسته‌بندی انواع کنتور برق به نوع اکتیو نیز معروف گشته‌اند.

در یک تقسیم‌بندی دیگر کنتورها به انواع کنتورهای مکانیکی و دیجیتالی طبقه‌بندی می‌شوند که منظور از کنتورهای مکانیکی در این نوع تقسیم‌بندی؛ همان کنتورهای معمولی است.

کنتورهای آنالوگ:

  1. تک فاز مکانیکی
  2. سه فاز غیر دیماندی
  3. سه فاز دیماندی

کنتورهای دیجیتالی

  1. کنتورهای دیجیتالی تک فاز
  2. کنتورهای دیجیتالی سه فاز
  3. کنتورهای عادی سه فاز
  4. کنتورهای دیماندی سه فاز

کنتور برق فرعی یا کنتور برق دوموجود، به یک دستگاه کنتور برق اشاره دارد که برای اندازه گیری مصرف برق در یک قسمت خاص از سیستم برق استفاده می شود. به عبارت دیگر، این کنتور برق برای اندازه گیری مصرف برق در یک بخش خاص از یک مجموعه برقی مورد استفاده قرار می گیرد، که ممکن است یک قسمت کوچک از یک ساختمان، یک دستگاه خاص یا یک تجهیزات صنعتی باشد.

به روزرسانی در تاریخ 1402/04/26

لینک کوتاه شده: https://cutt.ly/swikRBu1

‫5/5 ‏‫(4 نظر)‬